Dzisiaj jest: 15 sierpnia 2020
21 września 2012
Stanowisko KIGEiT w spr. Oferty SOR - dostep do internetu w opcji 10 Mb/s

KIGEiT wystosowała do UKE stanowisko w spr. Oferty SOR. Jest to postępowanie w sprawie zatwierdzenia zmiany „Oferty ramowej określającej ramowe warunki dostępu telekomunikacyjnego w zakresie rozpoczynania i zakańczania połączeń, hurtowego dostępu do sieci TP, dostępu do łączy abonenckich w sposób zapewniający dostęp pełny lub współdzielony oraz dostępu do łączy abonenckich poprzez węzły sieci telekomunikacyjnej na potrzeby sprzedaży usług szerokopasmowej transmisji danych” (dalej „Oferta SOR”) zatwierdzonej decyzją Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej z dnia 29 września 2010 r., następnie zmienionej decyzją Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej z dnia 5 kwietnia 2011 r. oraz decyzją Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej z dnia 4 października 2011 r., w zakresie usługi szerokopasmowego dostępu do Internetu w opcji do 10 Mb/s w klasie ruchu o niezdefiniowanej szybkości bitowej - UBR (Unspecified Bit Rate) (dalej „Projekt Decyzji”).

Pismo TUTAJ

NASI CZŁONKOWIE