Dzisiaj jest: 15 sierpnia 2020
19 września 2012
Stanowiska KIGEiT w spr. Testu PS (Neostrada Biznes, VoIP)

Stanowsiko KIGEiT w związku z prowadzonym przez Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej (dalej „Prezes UKE”) Testem Price Squezee (dalej „Test PS”) dla usługi dostępu do Internetu dla klientów biznesowych „Neostrada Biznes” w opcji prędkości do 10 Mbit/s w kontrakcie na czas nieokreślony oraz na 12 lub 24 miesiące w związku z pismem Telekomunikacji Polskiej S.A. (dalej „TP”) z dnia 31 sierpnia 2012 r. nr TKRU-BM/TP-80/12 (dalej „Pismo z dnia 31 sierpnia 2012 r.”).

Pismo TUTAJ

Stanowsiko KIGEiT w związku z prowadzonym przez Prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej (dalej „Prezes UKE”) Testem Price Squezee (dalej „Test PS”) dla promocji usługi Neostrada opcji do 10 Mbit/s występującej jako usługa samodzielna, wiązana z usługą telefonii VoIP i telewizją oraz powiązaniu z dodatkowym bonusem/gadżetem, w kontrakcie na 24 miesiące w związku z pismem Telekomunikacji Polskiej S.A. (dalej „TP”) z dnia 23 sierpnia 2012 r. nr TKRU-BM/TP-77/12 (dalej „Pismo z dnia 23 sierpnia 2012 r.”) zmodyfikowanym następnie pismem TP z dnia 31 sierpnia 2012 r. nr TKRU-BM/TP-81/12 (dalej „Pismo TP z dnia 31 sierpnia 2012).

Pismo TUTAJ

NASI CZŁONKOWIE